Tag: game pass

Hidhini një sy lojërave falas që ofron Xbox Game Pass
Këtë javë, ka disa dhurata absolute në Game Pass, si dhe disa oferta nga të gjitha anët e botës së lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar kompjuteri ose mobile, ne kemi diçka që do t'ju pëlqejë këtu. E keni imagjinuar…
EA do te shtojë 60 lojera të reja në Xbox game pass për PC
Abonentët së shpejti do të kenë akses në nivelin bazë të shërbimit të EA play pa ndonjë kosto shtesë. Në shtator të 2020 Microsoft njoftoi se EA play (shërbimi i lojrave me abonim e EA sports), do ti bashkohej Xbox…
Microsoft fajëson Fortnite për rëniet në shitje
Fitimet e Microsoft në gaming kanë rënë me 3% dhe Fortnite mendohet të jetë fajtore për këtë. Të thuash që Fortnite është një nga lojërat më të mëdha të momentit nuk është ndonjë gjë e re. Çdo person në këtë…