Samsung Galaxy Fold 2 do të kushtojë më pak se $1000
Shtohen zërat rreth Galaxy Fold 2 Ka pasur prova të vazhdueshme se Galaxy Fold 2 po zhvillohet. Zërat thonë se ky smartphone mund të ketë forma dhe përmasa tërësisht të ndryshme, si dhe të përdorë një stylus. Ndërkohë që Galaxy…