Tag: Fuu

Producenti i Dragon Ball Heroes dëshiron që anime të vazhdojë për vite të tëra
Super Dragon Ball Heroes është serial i çuditshëm në botën e animes, që funksionon njëkohësisht me mangën e Dragon Ball Super dhe plotëson boshllëkun se ku do të ishte seriali kryesor i animeve nëse nuk do të ishte ndërprerë pas…
Trailer i ri i Dragon Ball Heroes fokusohet në të kaluarën e Shonen
Super Dragon Ball Heroes e ka çuar ekskluzivitetin Shonen në disa drejtime të reja që seriali kryesor nuk ka guxuar t'i shkelë në të kaluarën, por tani, një trailer i ri lë të kuptohet se seriali spin-off mund të foksohet…
Posteri i Dragon Ball jep sugjerime mbi të ardhmen e heronjve
Super Dragon Ball Heroes së fundmi ka përfunduar betejën kundër Goku Black dhe transformimin e tij të ri të Super Saiyan 3 Rose, dhe me dy Gogeta që shfaqen në episodin e fundit për të luftuar një formë të re…
Dragon Ball jep detaje mbi formën e re të Fuu
Super Dragon Ball Heroes është një histori e mbushur me heronj dhe të lig nga e kaluara e ekskluzivitetit Shonen, me spin-off që sjell përsëri grupe si OG Broly, Cell, Cooler, Bojack dhe të tjerë të panumërt, por që nga…