Atletet Adidas të Ninja shiten brenda një ore
Tyler "Ninja" Blevins ka pasur një 2019 historike, dhe duket se 2020 e tij po fillon me më shumë sukses. Ninja njoftoi në fillim të Dhjetorit se ai do të ishte partner me Adidas për të sjellë një atlete të…
Free Guy sjell Ryan Reynolds si një NPC në një videolojë
Free Guy do ju bëjë të mendoheni dy herë përpara se të ngatërroheni me një NPC në GTA. Në këtë trailer të ri të Free Guy, një NPC i parëndësishëm në një videolojë të dhunshme merr vullnet të lirë. Deri…