fbpx
Një FPS e re me Terminator do të vijë ktë vit
Ka shumë robotë që vrasin njëri-tjetrin E njoftuar pak më herët gjatë këtij muaji, Terminator: Resistance është një first-person shooter i bazuar në seritë e filmave me të njejtin emër. Më specifikisht loja vendoset 30 vite pas Judgement Day, gjatë…
Problemet e performancës së Control do të rregullohen në update-in e ardhshëm
Le të shpresojmë që problemet me frame rate të mbeten në të shkuarën Remedy ka parashtruar planet që ka për update-et e ardhshme të Control, duke na detajuar se me çfarë po punon për momentin dhe kur mund të presim…
Blizzard ka anulluar Starcraft FPS për t’u fokusuar te Overwatch 2
Fokusi i Blizzard duket se janë Diablo 4 dhe Overwatch 2 Blizzard ka rreth 2 vite që po punon për një FPS të bazuar në StarCraft, por sipas Jason Schreier ky projekt është anulluar. Projekti i vdekur i cili ka…
Lojërat më të mira First Person Shooter për të patur në PC-në tuaj
Këto janë lojërat që një fans i FPS duhet të ketë patjetër në PC-në e tij! Për më shumë se 2 dekada, lojërat më të mira FPS kanë qënë ndër shtysat kryesore të industrisë së gaming në PC. Ato na…
Frame rate juaj përcakton sa shpejt mund të qëlloni në Fortnite & PUBG
Të gjithë e dimë që është më mirë të luash lojëra në frame rate të lartë, pasi kështu kemi më të mira dhe më shumë kontroll.  Gjithsesi është zbuluar se frame rate-et e larta në Fortnite dhe PUBG sjellin shumë…