Fitoni një trofe lama duke peshkuar në Fortnite
Fituesit e çdo rajoni do të marrin trofeun e tyre të lamës. Fortnite Fishing Frenzy do të fillojë këtë fundjavë, duke ju dhënë të gjithë atyre që ulin armët dhe marrin grepat e peshkimit, një mundësi për të fituar një…