Tag: fortnite cup

Fortnite sjell skine të reja nga Street Fighter
Epic Games po vazhdon crossover-in në rritje të Fortnite x Street Fighter këtë javë me dy skine të tjera nga ekskluziviteti i luftimeve që vijnë në lojën Battle Royale. Pasi fillimisht shtuan Ryu dhe Chun-Li vitin e kaluar dhe më…