Tag: fortnite crossover

Skini Fornite Black Adam kthen The Rock
Një skin Fortnite Black Adam është në rrugë për të ndihmuar lojën Battle Royale të festojë publikimin e ardhshëm të filmit me të njëjtin emër. Domethënë, filmi i quajtur Black Adam, jo ​​Fortnite Black Adam; kjo do të ishte qesharake.…
The Last of Us mund të vijë në Fortnite
Fortnite mund të marrë një crossover me The Last of Us së shpejti. Fortnite nuk i mungojnë crossover të mëdha dhe ka krijuar kryesisht një identitet duke qenë kjo qendër për të gjitha këto ekskluzivitete të ndryshme. Të tillë si…
Erdhi bashkëpunimi Fortnite Among Us më në fund
Bashkëpunimi Fortnite Among Us është këtu dhe është zyrtar këtë herë. Adhuruesit e lojës Battle Royale Juggernaut do të kujtojnë se mode-i i saj Impostors u frymëzua nga Among Us, nga pranimi përfundimtar i Epic. Studiot më pas thanë se…
Fortnite do të sjellë një crossover me Fall Guys
Crossovers janë një prej gjërave që Fortnite bën më mirë me lojëra, seriale, filma dhe më shumë. Dhe disa leaks të zbuluara së fundmi kanë sjellë informacione rreth crossover të ri që loja mund të ketë. Ky leak i zbuluar…
Marvel dhe Fortnite sjellin një crossover të ri
Së fundmi Marvel dhe Epic Games kanë sjellë detaje të reja mbi crossover e tyre më të ri. Por çfarë do të sjellë ky crossover midis Marvel dhe Epic Games? Nga informacionet që kemi, ky crossover nuk do të jetë…
Fortnite sjell skin më të frikshëm të Batman
Fortnite pritet të sjellë një event të ri crossover me Batman i cili do të vijë më 26 tetor dhe do të sjellë një skin dhe cosmetics të reja. Dhe skin që do të vijë kësaj here është Batman Who…
Një crossover i ri midis Fortnite dhe Batman po vjen
Lojtarët e Fortnite mezi po presin që skins dhe cosmetics të rinj nga Batman të vijnë dhe mesa duket kjo gjë pritet që të ndodhë së shpejti nëpërmjet një crossover. Filmi i ri i Batman pritet që të vijë vitin…