Tag: Ford Fiesta

Streamer në Twitch përfundon subathon duke shkatërruar makinën e tij
Një streamer finlandez i Twitch e përfundoi subathon-in e tij me një surprizë të vërtetë duke hedhur në erë një makinë me 36 kg dinamit. Koncepti i subathon është mjaft i thjeshtë dhe ato nuk janë aspak të rralla në…