Tani edhe Flappy Bird është një battle royale
Po, tani edhe Flappy Bird është një battle royale dhe mund ta luani në browser-in tuaj. Nuk ka mundësi të mos e njihni Flappy Bird. Ishte ajo loja që u bë hit brenda natës dhe që na la me orë…