Si të peshkoni për armë dhe items në tokë në Fortnite
Duket se grepi i peshikimit mund të përdoret në mënyra të tjera në Fortnite Fortnite Chapter 2 solli shumë gjëra të reja në lojë si dhe ndryshime të shumta në lojën battle royale të Epic Games. Ndër këto ndryshime ishte…