Fortnite solli një ndeshje epike në Final Showdown
Roboti doli fitimtar. Lojtarët e Fortnite që ishin në lojë dje në mbrëmje patën mundësi të shikonin një ndeshje fantastike mes një roboti gjigand dhe një përbindëshi të madh e tmerrues. Ishte një eksperiencë vërtetë e bukur për tu parë…