Tag: fifa 22 fut

Gjykata e Holandës nuk i quan si kumar pakot e FIFA FUT
Lojtarëve të FIFA-s u pëlqen të hapin pako Ultimate Team që u ofrojnë karta lojtarësh, ndonjëherë ju keni fat dhe ndonjëherë jo. Më në fund, gjykata më e lartë holandeze vendosi që paketat FUT nuk janë më kumar në Holandë.…
Castro_1021 bëhet ban nga FIFA 22 live në Twitch
Streameri i njohur i FIFA në Twitch Castro_1021 është bërë perma ban në FIFA 22 për shpërndarje të pretenduar të FUT coins. Me mbi 3.3 milionë ndjekës në Twitch, Castro_1021 ka ofruar argëtim të vazhdueshëm për fansat e FIFA-s ndër…
FIFA 22 Ultimate Team sjell në shitje anime cosmetics
Një vit tjetër, një tjetër FIFA. Nuk ka ndryshuar shumë në FIFA 22, teknologjia e re e lojës Hypermotion tingëlloi interesante, por vërehet vetëm kur në të vërtetë po e kërkoni. Sidoqoftë, ka një gjë që na kapi në befasi,…