Far Cry 5 është falas për tu luajtur këtë fundjavë
Far Cry 5 është një lojë e mirë, ndoshta jo në të njejtin potencial me paraardhëset e saj, por prapëseprapë interesante. Nëse keni ekstra kohë të lirë në duart tuaja dhe keni qef ta provoni, atëherë jeni me fat, sepse…
Zbulohet trailer-i i Far Cry: New Down gjatë Game Awards
Regjizori i Far Cry 5 zbuloi trailer-in e Far Cry: New Dawn gjatë ceremonisë së The Game Awards, duke konfirmuar të gjitha spekulimet e mëparëshme që ishin bërë për të. Loja e re është sërisht e vendosur në Hope County,…
Shitjet në UK: FIFA 19 është tashmë loja më e madhe e vitit
FIFA 19 e nxori 'offside' Spider-Man për të siguruar lançimin më të madh të vitit 2018 në Britaninë e Madhe, edhe pse shitjet fizike janë poshtë 25 përqind nga viti i kaluar. Vlen të kujtohet se GfK Chart-Track merr vetëm…