Sezoni i 3 i Fall Guys fillon javën e ardhshme
Shtatë nivele dhe 30 kostume të reja do të vijnë me të. Sezoni i 3 i Fall Guys: Ultimate Knockout do të fillojë në datë 15 dhjetor në PlayStation 4 dhe Windows PC. Lojtarët do të marrin shtatë nivele të…