PewDiePie dhuron $10,000 për bamirësi në kujtim të Etika
Fitimet erdhën nga një Stream i mbajtur me Jack Black në Minecraft, për të rritur ndërgjegjësimin ndaj shëndetit mendor. PewDiePie dhe Jack Black së fundmi u bashkuan për të mbajtur një livestream të Minecraft në YouTube dhe DLive. Qëllimi i…