Tag: erza miller

Warner Bros mund të zëvendësojë Ezra Miller si Flash në DC
Ezra Miller e ka gjetur veten duke bërë mjaft lajme në muajt e fundit, dhe asnjëherë për arsyet e duhura. Aktori, i njohur më së miri për rolin e tyre si The Flash në Universe DC, si dhe Credence Barebone…