Tag: eports

Një reality show esports po vjen dhe fituesi merr 100,000 dollarë
Ka një sërë mënyrash për të nisur të luani lojëra në nivel kompetitiv. Ju mund të luani pa mëshirë për orë të tëra për tu ngjitur në renditje dhe tabelat e liderëve, ju mund të performoni absolutisht mirë me ekipin…
Një hile në esports ju garanton pezullim 5-vjeçar !
Nikhil Kumawat, një ish anëtar i Counter-Strike: Global Offensive of OpTic India, u kap duke bërë hile në lojë javën e kaluar, duke i fituar kështu vetes një përjashtim pesë vjeçar nga çdo event i esports. ESIC (Esport Integrity Coalition)…