Tag: Endeavour

Nuk do të ketë episod ose kapitull të ri të My Hero Academia këtë javë
REMINDER, nuk do të ketë asnjë episod të ri të animes My Hero Academia, dhe as një kapitull të ri të mangës këtë javë! Pas raporteve që dolën më herët në lidhje me një pushim të ardhshëm si për anime…