Tag: emra free fire

30 emra për goca në Free Fire
Free Fire është tashmë loja më e shkarkuar mobile battle royale. Ajo ka mbi 500 milion shkarkime në Google Play Store me një vlerësim mesatar prej mbi 4 yjeve. I njëjti trend duket se po ndiqet dhe në trevat shqiptare…
Emrat më të mirë për në Free Fire
Në këtë artikull do të listojmë disa nga emrat më të mirë për Free Fire që mund të zgjidhni për personazhin tuaj, kafshën ose klanin. Këto emra ju përfaqesojnë juve dhe e bëjnë më të lehtë që t'ju mbajnë mend…