Tag: emoji

Apple shton 123 emoji të rinj në iOS 15.4 update
Një update i ri për pajisjet iPhone ka ardhur i quajtur update iOS 15.4 i cili sjell goxha veçori dhe gjëra të reja. Dhe  ndër këto veçori janë edhe 123 emoji të reja të shtuar në iPhone. Update 15.4 në…
Emoji më të përdorur në 2021 janë të ngjashme me ato të vitit 2019
Dy vitet e fundit nuk kanë qenë saktësisht të shkëlqyera për shumicën e njerëzve, por nëse na ka mbetur të vlersojmë emojit më të përdorur,  të paktën ne jemi ende në gjendje shpirtërore mjaft të mirë. Unicode Consortium thotë se…
Këto janë emoji-t e ardhshme që mund të përdorni
Pak para Ditës Botërore të Emoji e cila ishte në 17 korrik, Emojipedia ka ndarë një listë të personazheve që Konsorciumi Unicode do të konsiderojë për përfshirjen përfundimtare në Unicode 14.0. Lista përfshin kandidatë simpatikë si një fytyrë buzëqeshëse që…
Këto janë emoji-t e Android 12
Nuk do të ishte Dita Botërore e Emoji pa një azhurnim nga Google në emoji-n e tij të ardhshëm Android dhe do të ketë shumë azhurnime për karakteret speciale për Android 12. Google ka parë paraprakisht azhurnimet e qindra karaktereve…
Apple tregon emoji të ri që do të vijnë në iOS këtë vit
Duke filluar nga fundi i këtij viti, përdoruesit e iOS mund t'u tregojnë miqve të tyre me një emoji të vetëm se ndjehen si një ninja i rrezikshëm ndërsa mbajnë maska ​​në fytyrë. Apple ka zbuluar (përmes Engadget Japoneze) 13…
Lista e emojis të rinj që vijnë në iPhone dhe Android në vitin 2020
Lista Emoji 13.0 është shpallur nga Unicode Consortium. Ajo përfshin 117 emojis të rinj, të cilët përfshijnë bubble tea, gishta që "të pyesin në italisht", ninja, piñata, persona asnjanës gjinorë në tuxedo dhe vello, dhe kafshë të ndryshme dhe insekte.…