Tag: elden ring mod

Ky mod në Elden Ring ju lejon të luani co-op gjithë kohës
Përpjekja për të luajtur Elden Ring me miqtë e jetës reale janë po aq të vështira sa udhëtimi në Erdtree. E tillë është beteja co-op, saqë pyesni veten nëse të gjitha ato shkëputje, pushtime, shenja thirrjesh që nuk shfaqen dhe…
Elden Ring po shkatërrohet tashmë nga modders
Popullariteti i Elden Ring thjesht nuk duket se po pushon fare. Pavarësisht se nesër bën një muaj nga lançimi, askush nuk duket se po flet për asgjë tjetër. Që nga 14 marsi, loja shiti 12 milionë kopje në mbarë botën,…