Tag: eBay

Ludwig lejon Twitch chat të shpenzojë 16K dollarë nga paratë e tij për një statujë të Jackie Chan
Në një video të fundit në kanalin e tij në YouTube, Ludwig u dha shikuesve të tij një kohë të caktuar për të shpenzuar paratë e tij në eBay. Kur arritën në një statujë të Jackie Chan në përmasa të…
Një copë pule që ngjan me Among Us u shit për $50,000 në eBay
Një copë pule e McDonald's konkretisht, nga një vakt i kombinuar BTS, që është formuar si një personazh i ekuipazhit nga loja hit me multiplayer Among Us është aktualisht në eBay, dhe ofertat kanë kaluar 50,000 dollarë. 153 oferta janë…
eBay tashmë nuk lejon më shitjen e ‘artikujve për të rritur’, duke përfshirë videolojërat
eBay ka filluar me  një politikë të re që do të kufizojë shitjen e produkteve që përmbajnë tema për të rritur, dhe që përfshin lojëra video, si dhe DVD, vepra arti, libra, anime dhe më shumë. Politika "Adult Items" ka…