Lojërat e Gushtit për PS Plus mund të jenë bërë leak
Lojërat e gushtit për PlayStation Plus sapo janë bërë leak dhe nëse informacioni del i saktë, lojtarët do të jenë shumë të kënaqur me ofertat e muajit të ardhshëm. Një përdorues i PS4 thotë se duke kërkuar për lojëra që…