Tag: EA Games

Kur vjen season 11 i Apex Legends, Harta e re, leaks etj
Sezoni 11 i Apex Legends tani po afrohet shpejt dhe pritet të jetë një nga sezonet e reja më të mëdha të të gjithë vitit. Këtu keni gjithçka që dimë deri më tani në lidhje me azhurnimin, kur do të…
Battlefield 2042 open beta fillon javës tjetër
Battlefield 2042 open beta do të fillojë më 8 tetor në të gjitha platformat, njoftoi Electronic Arts , ose dy ditë më herët 6 tetor për anëtarët e EA Play dhe këdo që ka bërë pre-order lojën. Beta do të…
EA konfirmon se Battlefield 2042 do të shtyhet në Nëntor
Pas deklaratave të bëra nga të brendshmit gjatë 24 orëve të fundit, EA DICE ka konfirmuar se Battlefield 2042 do të vonohet. Loja tani lëshohet në 19 Nëntor 2021, dhe një update në beta të hapur do të arrijë më…