Tag: d’vorah

Shikoni këtë gamplay të Kitana dhe D’Vorah në Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11 është shumë pranë lançimit dhe kemi arritur në pikën ku janë zbuluar të gjithë personazhet e saj. Për ti mbajtur gjërat më interesante mund të shohim ata të vihen kundër njeri-tjetrit, mbi të gjitha në këtë gameplay…