Kritika është shprehur për filmin Doom dhe rezultatet janë zhgënjyese
Ndoshta mund ta keni harruar, por Doom Eternal nuk është i vetmi lançim i ri i Doom që do të vijë së shpejti. Ka një film live-action të quajtur Doom: Annihilation dhe ai do ta ketë premierën të martën e…