fbpx
Shroud zbulon gjënë më të mirë të kalimit në Mixer
Shroud zbulon arsyet e kalimit të tij në Mixer Gjatë stream-it të tij në 7 nëntor, Michael "shroud" Grzesiek zbuloi gjënë më të mirë pas kalimit në Mixer, si dhe zbuloi arsyen kryesore që e shtyu atë të largohej nga…