Dragon Ball Z Kakarot do të lançohet në fillim të 2020s
Sapo është njoftuar në konferencën e Microsoft në E3, se një lojë Dragon Ball Z ARPG do të vijë nga fillimi i 2020s. Loja do të quhet Dragon Ball Z Kakarot dhe në bazë të trailer-it, duket se do të…
Dragon Ball Super: Broly, të ardhurat e filmit janë mahnitëse
Seritë më komerciale të filmave që kemi parë deri tani. Një sukses masiv ka ndjekur nga pas Dragon Ball Super : Broly, seria e re anime e filmave që vendosin Gokun dhe Vegetën së bashku për të luftuar kundër të plotfuqishmit Broly. Sipas një…
Bandai Namco: Një RPG e re është në punime për Dragon Ball Z
Kohë të mira po vijnë për fansat e Dragon Ball Z Bandai Namco ka njoftuar se janë zyrtarisht në punime të një loje të re Dragon Ball Z RPG për të gjithë gamer-at kudo ata ndodhen. Fatkeqsisht për fanatikët e…