Tag: Dragon Ball Super: Super Hero

Dragon Ball Super:Super Hero debuton klipin e parë
Dragon Ball Super seritë anime kanë bërë pak pushim, por gjithçka përfundon së shpejti! Nëse nuk e dini, shfaqja po rikthehet me filmin e saj të dytë, dhe Dragon Ball Super: Super Hero sapo ka lançuar një update të madh…
Dragon Ball Super: Super Hero zbulon modele të reja të personazheve
Dragon Ball Super: Super Hero aktualisht po zbulon informacione të reja në lidhje me filmin e ri në ekskluzivitet gjatë këtij viti në New York Comic-Con, me dy modele të reja personazhesh për Dende, Kami, së bashku me një nga…
Filmi i ri i Dragon Ball Super është Dragon Ball Super: Super Hero
Është filmi i parë në seri që pas Dragon Ball Super: Broly në vitin 2019. Ekskluziviteti Dragon Ball po kthehet në kinema. Gjatë panelit Dragon Ball në San Diego Comic Con 2021, u njoftua një koleksion panelistësh që punojnë në…