Ja ku mund ta gjeni gërmën ‘E’ për misionet e javës së 8 në Fortnite
Fortnite Chapter 2 është tashmë në javën e tij të tetë dhe lojtarët që kanë qenë duke plotësuar sfidat e Alter Ego së shpejti do të mund të gjejnë gërmën e fundit të mbetur, të pozicionuar diku në hartë. Thuajse…