Tag: diego maradona

Kartat ICON të Maradonës pezullohen nga FIFA 22
EA Sports ka hequr plotësisht të gjitha artikujt ICON të legjendës argjentinase Maradona nga FIFA 22 për shkak të një mosmarrëveshjeje ligjore. Diego Maradona është pikërisht atje me Pelen, Zidane dhe Ronaldon, dhe si i tillë ka disa nga kartat…
EA mund të heqë Diego Maradona nga FIFA 22
EA mund të duhet të heqë Diego Maradona nga FIFA 22 pas një vendimi nga një gjykatë argjentinase. Maradona aktualisht është i disponueshëm në lojëra të ndryshme në serinë e FIFA-s, duke përfshirë FIFA 22 të publikuar së fundmi. Në…