Tag: Demon Slayer: Mugen Train

Ja se çfarë mund të sjellë Season 2 në Demon Slayer
Një trailer i ri është lançuar së fundmi për Demon Slayer i cili na sjell më shumë informacione se çfarë do të sjellë Season 2 i serisë. Në trailer mund të shohim një përmbledhje të ngjarjeve të mëparshme gjatë Season…
Si na përgatit Demon Slayer: Mugen Train për sezonin e dytë
Demon Slayer: Mugen Train më në fund ka ardhur në shumë kinema janë Japonisë duke thyer rekorde të ndryshme dhe duke treguar aventurën më të fundit të Tanjiro bashkë më miqtë e tij. Por cfarë informacioni na jep filmi i…