Tag: Death Note

Cila anime ka episodin e parë më të bukur?
Me shumicën e ekskluziviteteve të anime, secila seri individuale përpiqet t’i sjellë shikuesit histori nteresante që i çon ata në një botë tjetër, dhe kohët e fundit, një numër i fansave të anime shfrytëzuan rastin për të debatuar se cilat…
Këto anime kanë fundin më të keq në ekzistencë
Kur bëhet fjalë për anime, ka disa seriale që janë më të mira se të tjerët kur finalet e tyre hyjnë në lojë. Disa tregojnë arritjen e paqes ndërsa të tjerët dalin jashtë qendrës në momentet e tyre të fundit.…
Fansat e Anime debatojnë se kush është personazhi më i mirë introvert
Shumë personazhe anime janë të njohur në rolet e tyre si “të fortë dhe të heshtur”, dhe fansat e mediumit kohët e fundit në mediat sociale kanë debatuar se cili hero, apo i lig, merr kurorën kur bëhet fjalë për…