Gjithçka që duhet të dini mbi lançimin e Planetside Arena
Planetside Arena vjen në janar me battle royale deri në 500 veta Daybreak Games ka njoftuar Planetside Arena. Loja vendoset në universin e Planetside dhe do të lançohet me Battle Royale dhe Massive Clash mode. Ky shooter i llojit fantastiko-shkencor…
Lajme jo të mira për Daybreak Games
Numrat arrijnë deri në 70 vende pune të humbura. Kompania Daybreak Games, studioja pas zhvillimit të H1Z1 battle royale dhe Planetside 2, ka pushuar një numër të konsiderueshëm punonjësish. Kompania nuk specifikon numrin e stafit që u pushua, por themeluesi…