Data miners kane zbuluar skin-e te reja ne Valorant
Riot nuk e ka zbuluar zyrtarisht content-in e ri VALORANT Patch 1.11 shtoi një agjent të ri në lojë dhe prezantoi Icebox. Disa agjentë të tjerë morën buffs dhe nerfë për t'i lidhur ato me rolet e tyre të caktuar…