Lojtari profesionist i FIFA 20 bëhet ban për konspiracion
Ai dhe lojtarë të tjerë akuzohen për thyerje të rregullave Chris Holly është një nga lojtarët më të njohur të FIFA i cili përfaqëson klubin e MLS New York City FC. Megjithatë, u lajmërua se këtë nëntor ai morri një…