fbpx

Tag: Chip’s Challenge

Chip’s Challenge është falas në Steam
Lojë klasike me enigma është mbi 30 vjeç. E mbani mend Sfidën e Chip-it? Fillimisht i lëshuar në rrugën Atari Lynx përsëri në 1989, ai u transferua më vonë në DOS dhe Windows më pas u bashkua me Windows 3.1,…