Tag: chip

Pushtimi i Ukrainës mund të përkeqësojë mungesën e GPU
Vazhdimi i Luftës Ruso-Ukrainase ka bërë që dy furnizues ukrainas të neonit të pushojnë prodhimet dhe kjo nga ana tjetër ka të ngjarë të ndikojë në mungesën globale të semiconductors, sipas një deklarate nga një analist i firmës kërkimore të…
Ky mining-chip nga Intel mund të ndihmojë me shtimin e GPU-ve në treg
Muajin e kaluar, Intel paraqiti planet për të hyrë në hapësirën e minuesve të kriptomonedhave. Në një postim në blog nga kompania, Raja Koduri përmendi një chip të integruar specifik për aplikacionin (ASIC) të quajtur Bonanza Mine (BMZ2), dizajni për…