Logic thyen rekordin e Pokemon me blerjen e kësaj karte për $226k
Ish-reperi, Logic shpenzoi 226 mijë dollarë, në një kartë Pokemon. Ylli i Twitch bleu në mënyrë të çuditshme të rrallë 1st Edition Charizard në një ankand dhe theu një rekord të madh për Pokemon Karta 1st Edition Pokemon bëri zhurmë…