Fortnite Chapter 2 Season 3 vonohet sërish
Kjo është hera e tretë që shtyhet ardhja e këtij sezoni. Sezoni i ardhshëm i Fortnite se paska shumë me qef të vijë. Deri më tani data e lançimit të tij ka pësuar disa vonesa dhe tani për herë të…
Ky leak i Fortnite sugjeron se Sezoni i 3 do të sjellë përmbytje të hartës
Duket se sezoni i ardhshëm i Fortnite mund të zhvillohet i gjithi në ujë, literalisht. Ka patur disa hints dhe thashetheme për aventurën e ardhshme që battle royale do të sjellë kur të afrojë data e ardhjes së Chapter 2…
Kur pritet të vijë Fortnite Chapter 2 Season 3?
Me shumë fansa që argumentojnë se fundi i rregullt i përmbajtjes së Fortnite po ngadalësohet, ja se kur mund të presim një update të Season 3 dhe se kur do të përfundojë Chapter 2 Season 2 Përkundër kohëzgjatjes së Season…