Riot hedh shenja drejt kampionëve të rinj në League of Legends
Në lojë do të vijnë një jungler, një assassin dhe një marksman Riot publikoi sot një Champion Roadmap të ri, ku foli më në detaj rreth ndryshimeve që pritet të vijnë për kampionët e League of Legends. Tani që rework-et…
Lojtarët e League of Legends kanë zbuluar emrin e kampionit të ri
Juggernaut-i i ri do të quhet Sett Fansat e League of Legends po spekulojnë se kampioni i rradhës që do të vijë në lojë pas Aphelios do të quhet Sett. Ky përfundim vjen pasi Surrender at 20 ka zbulura disa…
Senna, gruaja e Lucian, pritet të vijë në League of Legends
Trailer-i i fundit thuajse konfirmon gjithçka Champion Roadmap në League of Legends pritet të update-ohet së shpejti, por deri sa gjithçka të bëhet zyrtare, pritet që Senna të jetë kampioni i rradhës që do të vijë në Summoner's Rift. Në…