Tag: chakra

Naruto zbulon pse Baryon mode është kaq i fuqishëm
SPOILER ALERT Naruto Uzumaki ka bërë një rrugëtim të gjatë duke pasur parasysh fëmijërinë e tij, dhe ju vetëm duhet të shikoni arsenalin e tij për të parë se sa e vërtetë është kjo. Nga mungesa e kontrollit të Kuramës…