Update-i 1.1.1 i Apex Legends shkatërroi Gibraltar dhe Caustic
Zgjidhja është duke ardhur. Të bërit update për lojëra online është një biznes i vështirë. Është e thjeshtë ta identifikosh problemin, por zhvilluesit duhet të jenë të kujdesshëm që zgjidhjet që ata inkorporojnë të mos hapin më shumë punë nga…