US Copyright Office: Alfonso Ribeiro nuk ka të drejtat e Carlton
Kohët e fundit kemi parë shumë kontradita mes krijuesve të kërcimeve ikonike dhe videolojërave që i kan inkorporuar ato në përmbajtjen e tyre. Deri diku acarimi i tyre vjen me të drejtë dhe fakti që US Copyright Office ka refuzuar…
Pas padive kundrejt Fortnite edhe Forza Horizon heq Flossing & Carlton
Dy lëvizje kërcimi thjesht zhduken në update-in e ri të Forza Horizon. Update-i më i ri i Forza Horizon 4 ka zhvendosur dy lëvizje shumë të njohura të kërcimeve. Përkatësisht 'FLoss' dhe 'Carlton'. Ideuesi pas Fortnite, Epic Games se fundmi…