Tag: Call of Duty: Modern Warfare II

Flitet se Call of Duty: MW2 do të sjellë një modalitet të tipit Tarkov
Një thashethem i ri i Call of Duty: Modern Warfare II ofron njëfarë pasqyre se si do të funksionojë dhe strukturohet një nga modalitetet e lojës, e cila thuhet se është frymëzuar nga Escape from Tarkov. Në fillim të këtij…