Një exploit në Fortnite i lejon lojtarët të futen mes ndërtimeve
Epic padyshim që duhet ta rregullojë sa më shpejtë Fortnite padyshim që ka patur shumë bugs dhe exploits të çuditshëm në lojë. Ky bug i ri padyshim që është shumë problematik, pasi i lejon lojtarët të kalojnë mespërmes ndërtimeve të…