Tag: boruto

Cliffhanger i Naruto krijon një ribashkim të papritur
Një cliffhnger i  Naruto ka krijuar një ribashkim tronditës që mund të ndryshojë gjithçka që menduam se dimë për pjesë të caktuara të historisë që rrethojnë Organizatën misterioze Kara. Kapitulli i ri i mangës Boruto: Naruto Next Generations sheh kampet…
Boruto ngacmon planin e Amado për Kawaki
Boruto: Naruto Next Generations ka dhënë rezultatet e planit të vërtetë të Amado për Kawaki dhe fuqitë e tij të Karma me kapitullin më të ri të serialit! Manga tani është në mes të një lufte intensive kundër Code, dhe…
Shkrimtarët e Naruto bëjnë hype arc e ri të Boruto
Javën e fundit, Naruto ka publikuar titujt kryesorë, dhe manga Boruto vazhdon me situata dramatike. Në fund të fundit, update i tij i fundit përfundoi me një vdekje të madhe, dhe tani anime është gati të kthejë faqen edhe më…
Boruto zbulon misionin e ri të skuadrës
Ndërsa team 7 i fshatit Hidden Leaf mund të jetë lojtarët kryesorë të Masashi Kishimoto, ka shumë skuadra të tjera ninja që përbëjnë Konoha. Me serialin televiziv që vendos të devijojë nga ngjarjet e mangës, ku Boruto dhe grupi i…
Naruto zbulon planin e Momoshiki për Boruton
Ndërsa Organizata Kara njihet si kërcënimin më të madh për fshatin e Hidden Leaf në vitet e fundit, Momoshiki ka mbetur në hije duke pritur kohën e tij për të goditur brenda trupit të djalit të Hokages së Shtatë, Boruto.…
Boruto tregon një Karmë të njohur në cliffhanger të ri
Energjia misterioze e njohur si Karma ka luajtur një rol të madh në serialin e Masashi Kishimoto, me fuqinë që përdoret nga Organizata Kara për të ndihmuar në arritjen e qëllimeve të ninjave të huaj të njohur si Otsutsuki. Në…
Naruto zbulon një lloj të rrezikshëm Rasengan
Naruto ka prezantuar një lloj të ri vdekjeprurës të Rasengan, në kapitullin e fundit të mangës së Boruto. Historia e Boruto: Naruto Next Generations ka qenë e gjitha rreth evoluimit të personazheve të sagës Naruto ndërsa bëhen të rritur dhe…
Boruto jep një update interesant rreth Naruto Sage Mode
Boruto: Naruto Next Generations ka dhënë një update mbi fuqinë e Sage Mode të Naruto Uzumaki me kapitullin më të ri të serisë! Gjërat kanë qenë të ashpra për Boruton dhe fshatin e Hidden Leafs që nga lufta me Isshiki…
Naruto zbulon kontrollin e Borutos mbi fuqinë Karma
Boruto: Naruto Next Generations ka zbuluar nivelin e ri të kontrollit të Boruto Uzumaki të Karma në kapitullin më të ri të serialit! Tani që manga ka nisur luftën të arc të saj të ardhshëm të madh pas luftës me…
Boruto sjell një transformim të madh të Naruto
Beteja kundër kreut të Organizatës Kara, Jigen, i la me një dëm të madh ninjat më të fortë të Konohas, me viktimën më të madhe të luftës që ishte Nine-Tailed Fox, e cila vdiq si rezultat i përdorimit të transformimit…