WoW Classic lançohet në verë të 2019 dhe vjen me subscription falas
World of Warcraft Classic do të lançohet në verë të 2019 dhe kushdo me një WoW subcription do mund të ketë akses në të. Lajmi erdhi jo më larg se në ceremoninë hapëse të Blizz Con 2018, falë John Hight,…