Tag: bleach

Një bashkim i Jujutsu Kaisen dhe Bleach?!
Jujutsu Kaisen është një nga seritë më të ndjekura anime dhe manga të momentit dhe mesa duket ka për të vazhduar për një kohë të gjatë. Kjo gjë ka bërë që një artist të bashkojë Jujutsu Kaisen me një seri…